Προφίλ

Η Ιστορία μας

Η International Business Consulting I.K.E. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο χώρο των Επιχειρήσεων. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα του e-επιχειρείν με την δημιουργία εταιρικών δικτυακών τόπων (Corporate Web Sites) και ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shops), καθώς και στον τομέα του e-Marketing για την προώθησή τους. Τέλος αναπτύσσει εξειδικευμένο λογισμικό (Customized Software) για εφαρμογές Web (Web Based Applications).

Η ιστορία αρχίζει το 1996 με τον Άγγελο Αναγνώστου που πλαισιώνεται από μια ομάδα μόνιμων συνεργατών, εξειδικευμένων επιστημόνων, οι οποίοι εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες πρακτικές, προσφέρουν δημιουργικές και πρακτικές λύσεις σε επιχειρησιακά θέματα κάθε είδους.

Σήμερα η εταιρεία με εταιρικό κεφάλαιο 1.000,00€, διαχειριστή την Μυρτώ Αναγνώστου και εταίρους τον Άγγελο Αναγνώστου, με ποσοστό συμμετοχής 99% και την Μυρτώ Αναγνώστου με ποσοστό συμμετοχής 1%, μέσα από μικρές και μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει την πορεία της. 

Με την βοήθεια της καινοτομίας και της τεχνολογίας, δημιουργούμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας, στοχεύοντας στην εξασφάλιση της υπεροχής τους. Επεμβαίνουμε δημιουργικά στο συνολικό κύκλο ζωής των προϊόντων τους, από την παραγωγή ως και την προώθηση των εξαγωγών του τελικού προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι οι πόροι, τα προϊόντα και οι στρατηγικές είναι ευθυγραμμισμένες με τους επιχειρηματικούς στόχους και  τις φιλοδοξίες ανάπτυξης του πελάτη.

Η πολύχρονη πείρα μας, στη βιομηχανία, το διεθνές εμπόριο, την τεχνολογία και η βαθιά κατανόηση ενός ευρέως φάσματος επιχειρηματικών πρακτικών, την έχει καταξιώσει στον χώρο της και της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες  και  πρωτοπόρες λύσεις, μέσω μιας νέας, ανεξάρτητης, υπεύθυνης και διορατικής οπτικής γωνίας.

Η Φιλοσοφία μας

Έχοντας άριστη γνώση των αναγκών της σημερινής αγοράς, και αφού μελετήσουμε σε βάθος τις πιθανές δυσλειτουργίες της επιχείρησης του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και πρωτοπόρες λύσεις  υποστηριζόμενες από πρακτικά και καινοτόμα στρατηγικά εργαλεία,  ώστε με αποτελεσματικότερο τρόπο να επιτύχει τους επιχειρησιακούς του στόχους.

Ο Στόχος μας

Με σύνθημά μας το “Ένα βήμα μπροστά από τον συναγωνισμό”, μεταφέρουμε στους πελάτες μας το πολύτιμο απόθεμα γνώσης και εμπειρίας που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με εξαίρετα εργαλεία υποστήριξης, με σκοπό να συμβάλουμε αποφασιστικά στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων στο σύγχρονο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Διεύθυνση

Αγίου Νικολάου 88, 346 00 Νέα Αρτάκη
Τ.Θ. 14 Νέα Αρτάκη Εύβοια

τηλ./φαξ: 222 104 2995

Επικοινωνία

Χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας για να μας στείλετε το μήνυμά σας.

Φόρμα επικοινωνίας
 
e-mail:

Τηλέφωνο:
(-