"Η εταιρεία μας, που είναι μια από της παλιότερες του κλάδου, πέτυχε σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών της χάρη στην εξαιρετική καθοδήγηση και υποστήριξη του κ. Άγγελου Αναγνώστου της IBC, που μετά από επιτυχημένη αναδιοργάνωση, εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τις δυνατότητές μας, παράλληλα με τις ευκαιρίες της αγοράς, άνοιξε για μας νέες προοπτικές. Του είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες."

Κίμων Γεροντόπουλος
Πολιτικός Μηχανικός
Διευθύνων Σύμβουλος

 

ΕΡΜΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1967 στη παραγωγή και την εμπορία φυσικών διακοσμητικών υλικών και πετρωμάτων όπως βότσαλα, ψηφίδες, διακοσμητικές πέτρες κήπου, έγχρωμους σοβάδες και επιχρίσματα, ενώ παράλληλα εμπορεύεται δομικά υλικά. Η εξαγωγική της δραστηριότητα μαζί με την εμπορική της, την κατατάσσουν μεταξύ των μεγαλυτέρων του κλάδου.

Η συνεργασία με την εταιρεία ξεκίνησε το 2005 και συνεχίζεται σταθερά μέχρι σήμερα. Κυριότερα έργα που υλοποιήθηκαν είναι:

  • 2005: Ανάλυση των εταιρικών ιδιαιτεροτήτων και δημιουργία νέας στρατηγικής.
  • 2006: Μελέτη και υλοποίηση έργων υποδομής, στελέχωση εταιρίας, στο πλαίσιο της εφαρμογής της νέας στρατηγικής.
  • 2007: Υλοποίηση του νέου σχεδίου Μάρκετινγκ με στόχο την μεταστροφή της εταιρίας σε νέες δραστηριότητα, μελέτη εφαρμογής συστήματος ERP.
  • 2008: Ολοκλήρωση της μεταστροφής της εταιρίας, εφαρμογή συστήματος ERP για την αναλυτική παρακολούθηση των εταιρικών λειτουργιών.
  • 2009: Καθοδήγηση και υποστήριξη του τμήματος Πωλήσεων στην αντιμετώπιση των πιθανόν συνεπειών από την παγκόσμια οικονομική κρίση.
  • 2011: Προετοιμασία για την ανασχεδίαση και τον εκσυγχρονισμό την δικτυακής παρουσίας της εταιρείας.